...

Avocati

Avocatii isi pot exercita profesia individual sau organizati in cabinete de avocatura, studentii sau absolventii Facultatii de Drept, trebuie sa fie educati, sa inteleaga ca, avocatura nu este o simpla meserie, este un mod de viata. Desi in societatea moderna, publicitatea este indispensabila in promovarea unui produs, avocatii nu au voie sa-si faca publicitate, doar sa anunte serviciile lor juridice.

In acest caz sunt opinii diferite, unii considera legea nedreapta, altii se conformeaza pe suportul ca, profesia de avocat  este o munca nobila, iar cea mai buna reclama, este recomandarea facuta de fostii clienti.

Singurele elemente de identificare puse la dispozitie sunt, numele si numarul de telefon, un client ce are nevoie in sustinerea cauzei sale, nu are la dispozitie mai multe criterii de selectie.

Rolul avocatilor in lupta judiciara, este fundamental deoarece ei indruma clientul si gestioneaza cazul, este un luptator profesionist, pregateste apararea cea mai eficace in fata adversarului sau.

 

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.