...

Avocat divort Bucuresti

 

Divortul poate fi o decizie unilaterala, cand unul dintre parteneri, hotaraste sa se desparta, considerand ca este unica solutie de rezolvare, insa poate fi si bilaterala cand ambii parteneri sunt de acord sa se separe. Emotional sunt afectate ambele parti, dar in fata instantei, procedural, este o alta etapa unde pentru a obtine hotararea in cel mai scurt timp, este nevoie de consultanta juridica si de asistenta in proces a unui avocat divort.

Sub toate formele sale, in fata instantei, la notar sau pe cale administrativa, la primarie, procedura implica o serie de formalitati care trebuie respectate, redactarea cererii de divort reprezentand punctul de plecare in exprimarea acestei decizii, insa in orice faza a procesului partile se pot impaca.

Atunci cand nu exista comun acord, instanta competenta va solutiona cazul, administrand probele admise de lege, dar cand una dintre parti isi recunoaste culpa, judecatorul nu va mai audia mai multi martori, cel mult unul sau sunt cazuri in care nu se mai audiaza nici un martor, ci se ia un scurt interogatoriu din oficiu sotilor.

Un alt litigiu ce urmeaza, in general, celui de divort este partajul bunurilor comune obtinute in timpul casatoriei. Cand  partile sunt de acord‚ paratajul se poate face pe cale conventionala, la un notariat, dar in situatia in care nu exista intelegere, se va face pe cale judiciara, in fata instantei de judecata. Un avocat specializat in problematica divortului, este un  ajutor indispensabil in actiunile legale privitoare la buna gestionare a procesului,  respecta si apara drepturile si interesele clientilor, actioneaza cu profesionalism, in scopul solutionarii rapide si eficiente a litigiului.

http://www.avocatdivort.ro

 

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.