...

Avocat bun divort

In evolutia sa, societatea moderna, fundamentata pe institutia familiei, a dezvoltat o gama de conflicte, a caror solutionare implica de multe ori instanta de judecata, in acest sens un fenomen care a luat amploare este divortul. Indispensabil in gestionarea cat mai eficienta a intereselor, intr-un litigiu, este prezenta unui avocat bun divort. Desi ambele parti isi sustin ,,dreptatea” lor, avocatul va apara si va reprezenta clientul  intr-o maniera profesionista, reducand la minimum pierderile inerente unei actiuni in justitie.

In relatia cu clientul sau, avocatul trebuie sa dea dovada de respect, loialiate, incredere si confidentialitate – asupra tututor informatiilor de care ia la cunostinta, oferind sfaturi juridice pertinente si informand partile despre evolutia procesului.

Conform Codului deontologic, secretul profesional este o indatorire fundamentala, pe care in activitatea sa un avocat trebuie sa o respecte, clientii impartasiindu-i si cele mai mici detalii despre cazul lor. Procesul de divort este unul complex, sunt implicati atat sotii cat si copiii, ambele parti traind aceasta experienta la un nivel emotional intens. Problemele juridice generate de acest proces sunt multiple, partajul bunurilor dobandite in timpul casatoriei, incredintarea copilului minor, pensia de intretinere a copilului, sunt doar cateva din aspectele ce le implica.

Consultanta juridica va ajuta clientul, sa inteleaga si sa isi apere drepturile prin toate modalitatile, admise de lege, oamenii nu trebuie sa mai pledeze singuri in fata instantei, ca in vechea Atena, astazi avem posibilitatea de apela la serviciile de consultanta oferite de un bun avocat.

 

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.